Scout_08 пишет:
ну я бы так трагично всё бы не рассматривал, состояние напряжения в обществе растет, это (судя по истерике властей) не только мы видим...
ФОРУМ РЕГЛАМЕНТ ФОРУМА
Форум // Мнение // Обсуждение: Зьміцер Дашкевіч. ВЫБАР. Змагайся за веру
Обсуждение: Зьміцер Дашкевіч. ВЫБАР. Змагайся за веру
Taranda
28.05.2012 // 14:44
|
|
Scout_08
28.05.2012 // 09:19
|
Danis пишет:
Мабыць, яны разам з ім і сканаюць...
|
Danis
28.05.2012 // 02:07
|
Пара минут, - и всё стало на места... Неужто Мясникович в своей "коробчонке" прокатил мимо?
|
Danis
28.05.2012 // 02:04
|
Я понимаю модераторов, но такая чехарда времени постов немного дезориентирует.
Мой привет:) |
Danis
28.05.2012 // 01:59
|
Scout_08 пишет:
ёсць у яго задаткі інтэлігентнасці...
Цяжка усё гэта. Цяжка. |
Scout_08
28.05.2012 // 01:27
|
нечакана прыемна ўразіла манера выказвання думак, разумею зараз чаму ён так улады раздражняе, ёсць у яго задаткі інтэлігентнасці...
|
Danis
28.05.2012 // 00:42
|
И вот - не понимаю. Дело в том, что охота поспорить, нечто своё доказать...
Не-а! я мимолётно ковырну ногтем в правой ноздре и не дождусь запоздалых красоток. |
Danis
28.05.2012 // 00:34
|
ulad пишет:
Вось пра гэта часта мы забываем, клеймячы астатніх.
"Пост-савецкая прастора засталася недзе..." ... Отбиваю ритм ножкой и поневоле вспоминаю Восточную и Западную Германию с ненавистной Союзу Западной, с отвращением к ХДС-ХСС,детали антагонизма "нам" - желторотым рассказывали умные дяди с телеэкрана... Закономерный вопрос "Where are you in?" - потребуют дребежжащей нижней челюсти худо-бедно аккредитованного туточки мастера художественного слова... .... Честно говоря - не хочется доставать модераторов, которые мне уже одним терпением своим внущают веру в Христа... Ладно. Всем поклон. Ушёл... |
ulad
27.05.2012 // 14:18
|
Пазіцыя выкладзена грунтоўна. Але скіравана пераважна на вернікаў. Тады трэба яе падаваць на іншым рэсурсе.
Асноўная трагедыя ў тым, што ў прасоўванні правоў сэксульных меншасцяў часта ўжыавюць умяшальніцтва ў жыццё цэркваў, прынамсі, так ёсць на захадзе. Ім навязваецца "дэмакратычны" погляд на рэчы аўтарытарнымі метадамі, праз заканадаўства. Бачачы гэта цэрквы і хрысціяне ў пост-савецкай прасторы цэрквы голасна прамаўляюць супраць гомасэксуалізма, як граха. Але немагчыма навязваць свецкім людзям панятак граха, трэба шукаць ішную мову. А ў цэрквах, зразумела, можна і неабходна не толькі прамаўляць, але і выхоўваць людзей у сапраўднай мужчынскасці/жаноцкасці. АЛЕ немагчыма адмовіцца ад людзей з гомасэксуальнасцю, якія хочуць далучыцца ад царквы. Хрыстос прыняў смерць за ўсіх нас, грэшнікаў. Таму рэальны шлях вызвалення мусіць быць прапанаваны кожнаму. Вось пра гэта часта мы забываем, клеймячы астатніх. |
|
|
- 1
Если вы хотите принять участие в обсуждении, вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.